Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΟΜ. Υ. Λ. Ε )


Οδ. Ανδρούτσου 1 & Κανάρη, 18648-Δραπετσώνα, Τηλ.: 210-4630446, Fax : 210-4614655
E-mail : omyle@olp.gr, website : www.omyle.gr

Πειραιάς 04.04.2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 αποτελεί μια ακόμη αγωνιστική δράση απέναντι στις πολιτικές της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που οι Κυβερνήσεις, μαζί με ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, εφαρμόζουν στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.

Η ισοπέδωση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων, μαζί με το ξεπούλημα του Δημόσιου Πλούτου και των βασικών Δημόσιων Οργανισμών, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα πολιτικής που στερεί την οικονομία από κάθε προοπτική ανάπτυξης, ενώ οδηγεί τους εργαζόμενους στον εργασιακό μεσαίωνα και την ανεργία.

Τα Λιμάνια εδώ και καιρό βρίσκονται στο στόχαστρο της ιδιωτικοποίησης.

Πρώτα ο ΟΛΠ με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει δημοσιευθεί και εν συνεχεία ο ΟΛΘ και τα άλλα Λιμάνια απειλούνται με την ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει οδυνηρές συνέπειες για τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες, τις κρίσιμες δραστηριότητες της οικονομίας, όπως ο Τουρισμός, η Ακτοπλοΐα, το Εμπόριο, οι Μεταφορές.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Καλούμε τους εργαζόμενους την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 να δώσουν δυναμικό παρόν στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις.

Οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ θα αξιοποιήσουν την γενική απεργία για αγωνιστική δράση στην πόλη του Πειραιά και ενημέρωση της κοινωνίας του Πειραιά για το συντελούμενο έγκλημα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.

Θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση στις 10:30 πμ στο χώρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στο κέντρο της πόλης με κατάληξη στο κτίριο του ΟΛΠ.




ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ