Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΓΣΕΕ - 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
( ΟΜ. Υ. Λ. Ε )

Πειραιάς 04.03.2010



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Κυβέρνηση με κατεπείγον νομοσχέδιο προχώρησε σε μέτρα που αποτελούν στην κυριολεξία βιασμό της ελληνικής κοινωνίας και των εργαζομένων.
Τις εγκληματικές ευθύνες όλων των Κυβερνήσεων και ειδικότερα της τελευταίας πενταετίας, καθώς και τον πλουτισμό των εργολάβων, των κερδοσκόπων και των τραπεζιτών καλούνται σήμερα να πληρώσουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
Δυστυχώς, αυτή η πολιτική, πέραν του ότι είναι άδικη, είναι και αδιέξοδη, αφού θα οδηγήσει την οικονομία σε γενικευμένη ύφεση.
Απαιτείται, σήμερα, από το Συνδικαλιστικό Κίνημα μία συνολική στρατηγική αντιμετώπισης των δεινών που έρχονται.
Ως πρώτη αντίδραση δαμαρτυρίας, η ΓΣΕΕ, σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, αποφάσισε Πανελλαδική 3ωρη Στάση Εργασίας την Παρασκευή 5 Μαρτίου, από 12:00 έως 15:00 και συγκέντρωση στις 13:00 στο Σύνταγμα.
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, Δημόσιος και Ιδιωτικός Τομέας, σε συντονισμό ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, απαιτείται να δώσουν συνέχεια και προοπτική στον αγώνα.
Το ΔΣ της ΟΜΥΛΕ καλεί τους εργαζόμενους στα Λιμάνια να δώσουν αγωνιστικό παρόν στην 3ωρη Στάση Εργασίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ, αλλά και στη συνέχεια των αγώνων που έρχονται.
ΤΟ ΔΣ/ΟΜΥΛΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. Γεωργακόπουλος Στρ. Μπαλαμπανίδης Γ. Σπανόπουλος