Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Το 3ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Συναδελφοι,
Η συζήτηση του Νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής θα ξεκινήσει την Τρίτη το απόγευμα. Αυριο Παρασκευή θα υπάρξουν περιοδείες και ενημερώσεις σε όλους του χώρους δουλειάς.
Το 3ημερο πρόγραμμα κινητοποιήσεων της επόμενης εβδομάδας αναφέρεται στο κείμενο και μην ξεχνάτε τη συγκέντρωση και πορεία της Τετάρτης .

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)
ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση, παρά τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των εργαζομένων στα λιμάνια, των Πολιτικών Κομμάτων καθώς και της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πειραιά, εισάγει το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ Νομοσχέδιο ξεπουλήματος του μεγάλου Λιμανιού στη Βουλή.

Επιχειρεί να νομιμοποιήσει μια αποικιοκρατική σύμβαση και να παραδώσει το μεγαλύτερο Λιμάνι της χώρας στην κινέζικη εταιρία COSCO. Μαζί με την «λεόντειο» σύμβαση παρέχει μεγάλες φοροαπαλλαγές αποκλειστικά στην COSCO και εγγυάται τα κεφάλαια δανειοδότησης αυτής της εταιρίας.

Όλα αυτά την ώρα που η οικονομική κρίση και η αδιέξοδη Κυβερνητική Πολιτική πλήττει βάναυσα όλες τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η ΟΜ.Υ.Λ.Ε σε όλα τα λιμάνια της χώρας, από κοινού με την Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ στο επιχειρούμενο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, προχωράει σε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 3, 4 & 5/3/2009.

Την Τετάρτη 4/3/2009 στις 11:00 πμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Λιμανιού, τα συνδικάτα, τους φορείς του Πειραιά, την Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση Πειραιά να δώσουν το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ στην ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΜ. Υ. Λ. Ε ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ